avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Schimbare locatie pentru prestarea muncii in folosul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Schimbare locatie pentru prestarea muncii in folosul comunitatii

Am primit o condamnare cu suspendare cu supraveghere , impreuna cu munca in folosul comunitatii. Initial locuiam in comuna sisesti , si am primit de facut munca acolo. Intre timp m-am mutat in Baia Mare si as vrea sa prestez munca aceasta pe raza orasului . Care ar fi demersurile pentru a-mi schimba locatia muncii?

Alte discuții în legătură

Schimbarea localitatii pentru prestarea muncii in folosul comunitatii.. ... NimeniAltul NimeniAltul Schimbarea localitatii pentru prestarea muncii in folosul comunitatii.. Buna seara! Am primit o pedeapsa care include si munca in folosul comunitatii..Am ... (vezi toată discuția)
5 dosare penale fara permis Izvorani Izvorani O intrebare am...am 5 dosare penale conducere fara permis,toate facute in decurs de un an....ce as dori eu sa stiu este...se poate cu un avocat bun sa iau ... (vezi toată discuția)
Salut am și eu o întrebare, conducere fără permis Hoanca ionut Hoanca ionut Cu puțin timp înainte sa iau permisul, defapt eram în școala de șoferi când am fost prins la volan fără permis, după care cam la 6 luni după ce am ... (vezi toată discuția)