avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Unul din membrii ong-ului si-a schimbat numele in urma ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Unul din membrii ong-ului si-a schimbat numele in urma casatoriei.

Buna seara. Am o imtrebare. Unul din membrii ong-ului si-a schimbat numele in urma casatoriei. Trebuie sa modific statulul ong-ului cu noul nume si sa il prezint catre judecatorie? Care sunt pasii de urmat?
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:55, 31 Ianuarie 2025
Legea nu prevede expres un termen, si pana la urma e identificat unic prin CNP deci se poate oricand verifica si demnostra ca nu s-a schimbat componenta. IN opinia mea puteti astepta pana aveti de operat si alte modificari, dar trebuie vazut si care e practica Judecetoriei de care apartineti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt demersurile după ce persoana (care este și fondator ong) și-a schimbat numele prin căsătorie? Magellan2025 Magellan2025 Am o întrebare în legătură cu schimbarea numelui (prin căsnicie) a reprezantului legal la o asociație non profit. Care sunt demersurile după ce persoana ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume membru consiliu director ong Liciu Liciu Bună ziua, Dacă un membru al Consiliului Director s-a căsătorit şi şi-a schimbat doar numele de familie pe buletin, este necesară modificarea actelor ... (vezi toată discuția)
Retragerea dintr- un ong a 2 membri fondatori mariabad mariabad Un ONG are 3 membri.Isi depun cerere de retragere 2 .Ce demersuri trebuie sa fie facute? (vezi toată discuția)