avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am muncit in USA 20 de ani, am pensie din SUA. Am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am muncit in USA 20 de ani, am pensie din SUA. Am lucrat si ...

Am muncit in USA 20 de anii, am pensie din SUA. Am lucrat si 10 ani in RO in perioada 1972-1982 Intrebare: Cum pot optine pensia aferenta, din RO ? Legea 3/2024 intre RO si USA (protectia sociala ) a intrat in vigoare In USA statul atentioneaza pensionari de aceasta nou Lege si drepturile care le au in RO. Eu m-am repatriat , si nu gasesc informati, nimeni nu stie nimic . Conventia a fost semnata in marti 2023 si promulgata pe 7 ian. 2024

Alte discuții în legătură

dreptul la ajutor de inmormantare in romania sau in belgia? ContSters116232 ContSters116232 Mama mea a murit in Belgia si a fost repatriata in Romania.A avut munciti 20 si ceva de ani in Romania si 7 in Belgia ,nu a apucat sa iasa la pensie.Are ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionar limită de vârstă pensie 1729 și aș dori să ... Ivan Vintilica Ivan Vintilica Sunt pensionar limită de vârstă pensie 1729 și aș dori să știu dacă am dreptul la un ajutor de 25% din pensia soției decedate, pensionara pentru ... (vezi toată discuția)
Bună seara! sunt pensionară la limita de vârstă, am 64 ani. ... Lidum Lidum Bună seara! Sunt pensionară la limita de vârstă, am 64 ani. În acest moment lucrez, având un contract de muncă până la 1 iunie, 2024.. Vă rog să ... (vezi toată discuția)