Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Ada Vultur	                   

Buna ziua! As vrea sa stiu care sunt optiunile mele in caz ca sunt artist (pictor). Am lucrat in Anglia timp de cativa ani ca si self employed (am magazin ... (vezi toată discuția)
	                    Ada Vultur	                   

Buna ziua! As vrea sa stiu care sunt optiunile mele in caz ca sunt artist (pictor). Am lucrat in Anglia timp de cativa ani ca si self employed (am magazin ... (vezi toată discuția)

anda varlam	                   

Buna ziua!
Detin o afacere cu picturi murala in Romania si as dori sa imi extind activitatea si in UAE. Ce este nevoie sa fac pentru aceasta?
Vreau sa emit ... (vezi toată discuția)
	                    anda varlam	                   

Buna ziua!
Detin o afacere cu picturi murala in Romania si as dori sa imi extind activitatea si in UAE. Ce este nevoie sa fac pentru aceasta?
Vreau sa emit ... (vezi toată discuția)

costincr	                   

Bun ziua,
In calitate de artist plastic, cu realizari venituri care rezulta din vanzari tablouri, diverse creatii, participari la expozitii, dar care nu se ... (vezi toată discuția)
	                    costincr	                   

Bun ziua,
In calitate de artist plastic, cu realizari venituri care rezulta din vanzari tablouri, diverse creatii, participari la expozitii, dar care nu se ... (vezi toată discuția)