avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am nevoie urgent de raspuns. indemnizatia ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am nevoie urgent de raspuns. indemnizatia de la alegeri ...

Buna ziua! Am nevoie urgent de raspuns. indemnizatia de la alegeri poate fi supusa popririi sau e indemnizatie speciala? Temei legel , va rog. Deja mi-a luat banca toata suma primita si a bagat-o in contul colector. de ce toata suma?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:45, 28 Decembrie 2024
Buna ziua

Nu este indemnizatie speciala.

Indemnizatiile speciale sunt cele stabilite de legi cu caracter special, cum ar fi cele pt veteranii de razboi, cei persecutati politic, revolutionarii etc... Gasiti aici lista: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt urmaș de veteran decorat de război. pot beneficia de unele ... Viorel Zdrîncă Viorel Zdrîncă Sunt urmaș de veteran decorat de război. Pot beneficia de unele drepturi!? (vezi toată discuția)
Pensia minima garantata remus11 remus11 Buna ziua,am o matusa care a lucrat la CAP avand o pensie de 14-15 lei si i se acorda o diferenta pana la 350 de ron.Urmeaza sa-si faca certificatul de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de gratitudine Gicuta93 Gicuta93 Buna ziua Daca cineva ma poate lamuri va rog sa o faceti. Bunica mea este vaduva de veteran de razboi, bunicul a decedat in anul 1994. Ar putea beneficia de ... (vezi toată discuția)