avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost victima unei fraude informatice si am facut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost victima unei fraude informatice si am facut plangere ...

Am fost victima unei fraude informatice si am facut plangere la politie in septembrie anul acesta.La ce sa ma astept?Cat timp dureaza solutionarea?Daca nu am probe f.clare decat un extras de cont si e doar cuvantul meu contra lor, se va clasa eventualul dosar penal?Faptuitorii s-au ascuns bine si au si sters/scos de pe internet site-ul pe care inselau oamenii.Am pierdut aproape 10000 ron in urma acestui fapt, prin trimiterea de bani catre mai multe persoane necunoscute.
Cel mai recent răspuns: UnOmPeAici , utilizator 16:10, 29 Decembrie 2024
De 3 luni si o saptamana, nu am niciun raspuns de la politie/parchet sau orice organ legal.A fost doar o data o masina de-a politiei sa vada unde stau , au stationat putin si au plecat. Am vrut sa retrag plangerea dar mi s-a zis ca e imposibil pt.inselaciune, pt.ca mi s-a parut ca politia m-a tratat ca pe un potential infractor si pt.ca din experienta altora, apelarea la politie sau parchet de cele mai multe ori e inutila. Daca se ajunge la instanta, pot sa renunt la aceasta plangere, din moment ce cred ca pot sa le pun cruce acelor bani si ideei de a se mai face dreptate in Romania?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Decembrie 2024
UnOmPeAici, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poliția de unde sa aibă atatea resurse materiale si umane ca sa rezolve milioanele de plângeri ale naivilor ca d-voastră (in detrimentul altor cazuri cu adevărat importante) care se lasă înșelați de escrocii de pe internet ??? Înainte de a lua decizia sa plătiți niște bani unor necunoscuți chiar nu ați avut curiozitatea sa căutați informații despre ei acum când exista posibilitatea sa aflați orice doriți doar cu un click ? Indiferent câte plângeri si sesizari veti face șansele sa recuperați ceva sunt ZERO , luați-o ca pe o învățatura de de minte , pana la urma din greșeli învață omul .
Ok.Multumesc pentru raspuns.Astept si alte pareri.Da, din greseli invata omul.

Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2024
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit teapa de la o agentie de modeling Diore511 Diore511 Buna ziua , am fost pacalit astea doua zile de o agentie de casting modeling in apropiere de afi cotroceni s-au dat drept new model casting dar ei sunt alta ... (vezi toată discuția)
Se poate falsifica o carte de identitate ? ContSters332431 ContSters332431 se poate falsifica ci daca se cunoaste cnpul si seria buletinului? (vezi toată discuția)
Escrocherie online henrichro henrichro Buna ziua, Recent am fost victima unei escrocherii online, fiind pagubit cu o suma de bani. Pe un site online, care este folosit in scop de frauda, se ... (vezi toată discuția)