avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Clarificare reducere pedeapsă penală
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Clarificare reducere pedeapsă penală

Bună Sara srbatori fericite va doresc vrau sa pun ointrebare soțul meu făcut 2 ani pușcărie conducere fra permis și lau amnat 4 luni pntru 1 raport ore pote scapa după ce fce amnara și are recopse

Alte discuții în legătură

Conducerea cu perrmisul suspendat sub influenta alcolului..... mandy87 mandy87 Buna ziua, as avea o intrebare si as dorii un raspuns cat mai rapid daca sunteti amabili..... Acum cateva zile cineva apropiat mie a condus cu permisul ... (vezi toată discuția)
Ce risc sa mi se întâmple daca m-au prins băut la volan Ticulapetrisor721 Ticulapetrisor721 Ce risc sa mi se întâmple daca m-au prins băut la volan,si am avut o alcolemie de 0,55mg in aerul expirat,dețin permisul de doar 5 luni!!! (vezi toată discuția)
Suspendare permis claudiu 101 claudiu 101 mi-a fost retinut permisul pt. o infractiune(nr rosii expirate)si in final am primit o amenda administrativa si am fost scos de sub urmarire penala.dar cand am ... (vezi toată discuția)