Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Distribuire de dividende la un SRL care are trei asociati

Buna ziua , la un SRL care are trei asociati cu parti sociale egale , se doreste distribuirea de dividende , daca unul din ei nu este de acord cu aceasta distribuire ceilalti doi vor putea sa ridice partea lor? Daca hotararea este semnata de doi , care impreuna au aproximativ 67 % din partile sociale, se pot distribui dividendele ?
Ultima modificare: Marți, 31 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Informatii despre plata si impozitarea dividendelor irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua.! Ma puteti ajuta cu o informatie va rog? Firma ce inregistreaza profit la sfarsitul anului 2013 in valoare de 6000 lei Intrebari: Daca ... (vezi toată discuția)
Ridicare dividende de la societate Mihaela Chivu Mihaela Chivu Buna ziua! Un pompier care a fost asociat unic la o societate comerciala inainte de a deveni pompier, are de luat dividende care s-au distribuit dupa un an de ... (vezi toată discuția)
Problema cu asociatii neplata dividende sorinbolea sorinbolea Am si eu o nelamurire: Intr-un SRL sunt 3 asociati: unul 90%, altul 5%, si eu 5% . Din 2007, cand am facut impartirea asta in firma, nu am primit nici ban ... (vezi toată discuția)