avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua Daca mie mi sa terminat concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua Daca mie mi sa terminat concediu de crestere a copilului ...

Bună ziua
Daca mie mi sa terminat concediu de crestere a copilului pe 22. Decembrie, de ce îmi apare în baza de date la medicul de familie concediu de acomodare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 30 Decembrie 2024
Intrebati medicul de familie sau mergeti la Casa de Asigurari de Sanatate sa va spuna de ce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data eliberare cm initial, cod 08 danuza_dodo danuza_dodo Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urm problema: Pe data de 21 aug medicul de familie mi-a eliberat concediul medical INITIAL, cod 08-sarcina, pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil. Cristina Calotă Costache Cristina Calotă Costache Buna ziua! Sunt in concediu de creștere copil,iar Societatea comercială unde eram angajată a intrat în insolvență! Medicul de familie mi a spus că eu ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate in cazul contractului pe perioada determinata floridecires floridecires Buna ziua, Sunt angajata pe perioada determinata, care se va termina la finele anului in curs. De curand am ramas insarcinata iar data nasterii este undeva ... (vezi toată discuția)