avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se poate obține pensie dacă nu ai 15 ani vechime? Am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se poate obține pensie dacă nu ai 15 ani vechime? Am găsit ...

Se poate obține pensie dacă nu ai 15 ani vechime? Am găsit ceva legat de o pensie sociala, însă nu sunt foarte multe detalii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:10, 31 Decembrie 2024
Pensia minima este de 1.281 lei, si o primesc cei care au contribuit minim 15 ani.
Indemnizația socială pentru pensionari
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o persoana care are are varsta de pensionare dar nu ... Laura988 Laura988 Buna ziua, o persoana care are are varsta de pensionare dar nu are vechime suficienta pe cartea de munca, ce venit poate avea pentru a se sustine , momentan nu ... (vezi toată discuția)
Pensionare fara stagiu minim de cotizare ani355 ani355 Buna ziua, - nascut pe data de 26.02.1953, - stagiu de cotizare 9 ani, 8 luni, - cand pot sa beneficiez de pensia minima Multumesc pentru detalii! (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata - caz de dizabilitate - handicap preexistent tarabuzan tarabuzan Bun gasit. Sunt nascut in decembrie 1976, angajat din mai 2006, fara intreruperi, cu salariu minim pe economie. Am o dizabilitate – grad 2, accentuat, din ... (vezi toată discuția)