Buna ziua! In cazul in care o pers cu o alcoolemie ff mare in sange,cu diagnostic de etilist cronic ,cade din vina alcoolemiei f mare din sange ,in urma leziunilor este diagnosticat cu hematom la creier. Precizez faptul ca acesta a avut parte de f multe cazaturi de a lungul timpului ,din moment ce este alcoolic . Rudele lui incearca sa ne acuze pe noi ,ca l am lovit noi,primim mesaje amenintatoare ca vom intra in puscarie pt ceva ce noi nu am facut. Noi am sunat la salvare în momentul respectiv pt ca eram in camera cealalta iar cand am auzit bufnitura am venit imediat si l am găsit inconștient. Precizez faptul ca el a mai avut un hematom care nu i ar fi putut pune viata in pericol ,in acel loc unde s a lovit iar de data aceasta ,dar s a absorbit fara vreun posibil tratament deoarece nu a fost f grav ,si nici nu dadea semne ca ar avea acea afectiune,ca sa ajunga sa faca un ct pt a pune acest diagnostic. Aceste lucruri au fost aflate debea acum,motiv pt care gravitatea hematomului de data aceasta a fost una mare. Iar zona afectata a fost afectata in trecut ,explicand gravitatea hematomului iar posibilitatea de a se forma un hematom in urma loviturii . Intradevar lovitura a fost una destul de puternica avand in vedere faptul ca a cazut cu capul de gresie Nu se plangea de dureri de cap cand era treaz sau de alte dureri. Noi mereu am avut grija de el ,si nu ne consideram vinovate,am facut tot posibilul pt al ajuta sa se lase de alcool. El statea acasa iar noi mergeam la munca ,iar in unele zile consuma alcool peste masura. Cat timp aveam liber nu consuma deloc alcool .am incercat din rasputeri sa l convingem sa renunte la alcool dar nu am reusit.Cat timp el era bine rudele lui aveau o atitudine oribila cu el. In trecut chiar a fost agresat de ele. Este posibil asa ceva? Sa faca acuzatii pe nedrept? De atunci nu ne mai lasa deloc in pace,ne trimite mesaje si ne suna non stop ,punand si alte persoane sa faca asta. Vom fi arestate pe nedrept? Nu mi se pare normal.