avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG 156/2024 se aplica si la societatile comerciale la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG 156/2024 se aplica si la societatile comerciale la care Consiliul ...

OUG 156/2024 se aplica si la societatile comerciale la care Consiliul Local este unic actionar? Mai exact este vorba de o SC... SA operator de transport local care urmeaza sa majoreze salariile aferente lunii decembrie 2024 in baza negocierii CCM. Mentionam ca salarizarea societatii se face in baza legii dialogului social si a contractului colectiv de munca si nu in baza legii salarizarii unice a bugetarilor. Rog raspuns motivat cu trimitere la textul de lege. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Va rog sa imi specificati daca la reintegrarea unui salariat ... Florin xtx Florin xtx Va rog sa imi specificati daca la reintegrarea unui salariat pe postul detinut anterior trebuie sa ii platim drepturile salariale cal ulate conform art. 80 C ... (vezi toată discuția)
Conditiile acordarii sporului de audit de 25% simonadenys simonadenys Sunt incadrata la o entitate publica ce are ca unic actionar consiliul local, finantata cu venituri proprii. La inceputul anului am fost incadrata pe functia ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale si alte drepturi Lavru Lavru Sunt angajat cu norma intreaga al unei societati comerciale unde statul , prin Consiliul Local si implicit Primaria , este actionar unic ( Administratia Piete ... (vezi toată discuția)