avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Caut un avocat specializat in dreptul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Caut un avocat specializat in dreptul muncii si drept ...

Buna ziua,
Caut un avocat specializat in dreptul muncii si drept comercial.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 6 Ianuarie 2025
Pe Forum nu se pot face recomandari, puteti alege unul din lista de mai jos si contacta
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

de aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

caut un avocat specializat în dreptul muncii Marius_02 Marius_02 Bună ziua, Caut un avocat specializat în dreptul muncii și comercial pentru o consultanță punctuală. Contextul pe scurt: Am un contract individual ... (vezi toată discuția)
Avocat specializat pe litigii de pensii Renomia - SRBA Insurance Broker Renomia - SRBA Insurance Broker Am o cunostinta buna care, la varsta pensionarii fiind, are nevoie de un ajutor legal specializat. Pe scurt, ar fi vorba de o decizie de pensionare depusa la ... (vezi toată discuția)
Uzupaciune. bună ziua! mă interesează un avocat din bucurești cu care ... ANTON Mihaica ANTON Mihaica Uzupaciune. Bună ziua! Mă interesează un avocat din București cu care să mă consult în privința unui imobil pentru dobândirea dreptului de ... (vezi toată discuția)