avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua Unde se află arhiva societății ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua Unde se află arhiva societății Antrepriza Montaj ...

Bună ziua Unde se află arhiva societății Antrepriza Montaj Metalurgic București care avea adresa str Bibliotecii nr 4
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Stefan Rusu , utilizator 12:49, 7 Ianuarie 2025
ne puteti ajuta cu denumirea pe care a luat-o dupa 01.01.1990 ?
Nu cunosc alte denumiri contractul de munca l am avut la CCÎB-A.G Antrpriza Montaj Metalurgic București dar am lucrat efectiv la Centrală nucleara de la Cernavodă în perioada martie 1986 mai 1988

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Știe cineva unde se afla arhiva c c i b a g antrepriza ... Stefan Rusu Stefan Rusu Bună ziua știe cineva unde se afla arhiva C C I B A G Antrepriza Montaj Metalurgic București am lucrat acolo în perioada 1986 1988 cu lucrări ... (vezi toată discuția)
Bună-ziua. puteți să îmi comunicați, unde se află arhiva ... Vlad 1234 Vlad 1234 Bună-ziua. Puteți să îmi comunicați, unde se află arhiva CCIB-AG antrepriza instalaţii montaj hidro bucuresti, doresc o adeverință pentru pensionare, ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)