avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... imi va fi respinsa admiterea la academia de politie pt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

imi va fi respinsa admiterea la academia de politie pt o bataie? ...

buna,as dori sa intru la academia de politie A.I. Cuza de la bucuresti,insa,pe vremea cand eram minor am fost implicat intr -o bataie in scoala in urma careia am fost dat la politie.am avut de platit o suma de bani pentru ca victima sa isi retraga acuzatiile,deci cazierul este curat,as dori sa stiu daca o sa fiu respins pentru bataia aceea daca intentionez sa ajung la academia de politie
Cel mai recent răspuns: emiraul7 , utilizator 23:30, 8 Ianuarie 2025
Obtineti cazierul de la politie si vedeti ce scrie acolo.

POPA GHEORGHE a scris:

Obtineti cazierul de la politie si vedeti ce scrie acolo.

Cazierul imi este curat,l-am scos pt scoala de soferi si nu scrie nimic despre acea bataie,victimei i-am plătit daune iar aceasta a renuntat la acuzatii.Stiu ca celor de la academie s-ar putea sa le apara aceasta plangere la politie
Cereti cazier in care mentionati ca este pentru admitere la academia de politie.

POPA GHEORGHE a scris:

Cereti cazier in care mentionati ca este pentru admitere la academia de politie.

Bine,multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune conform art. 18 ind 1 c. pen. - antecedent penal? BogdanSM BogdanSM Buna ziua, Am o nelamurire. Intentionez sa ma inscriu la examenul de admitere in Academia de Politie Al. I. Cuza, dar problema este ca am fost cercetat ... (vezi toată discuția)
Lovire shary shary Daca am fost implicat intr-o bataie neiscata de mine (am sarit in ajutor), care s-a soldat doar cu invinetirii in zona urechilor , ochiului drept si deasupra ... (vezi toată discuția)
Va rog din suflet ajutati-ma sunt debusolat!!!! ContSters74639 ContSters74639 In anul lui 2006 cam pe la sfarsitul luni aprilie am facut un accident de toata frumusetea fara a poseda Permis de Conducere! in Luna August a aceluiasi an am ... (vezi toată discuția)