avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, La finalizarea lucrărilor agricole din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, La finalizarea lucrărilor agricole din anul 2024, ...

Buna ziua,

La finalizarea lucrărilor agricole din anul 2024, am reziliat un contract de arenda, în calitatea mea de arendator, pentru nerespectarea prevederilor de către arendaș. În baza contractului, plata arendei aferente anului 2024 ar fi trebuit făcută pana la 1 decembrie. Deoarece plata nu a fost făcută, intenționez sa apelez la executarea silită. Mă interesează care este procedura legala care trebuie urmată, tinant cont ca terenul se afla în alt județ.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2025
Alexandru9876, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru9876 , utilizator 18:13, 4 Februarie 2025
O sa adresez întrebarea și către ChatGBT, fiindcă sigur primesc un răspuns... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arenda agricola / contract / termen de plata christko christko Am \"mostenit\" un contract de arenda (teren agricol) ce prevede cat urmeaza sa imi fie platit, dar in contract lipsteste orice fel de reglementare privind ... (vezi toată discuția)
Arendas declara insolventa, nu plateste arenda, dar cultiva din nou terenul Hauti Hauti Am arendat pe 5 ani. In octombrie 2016 contractul va expira. In contract este prevazut ca arendasul sa plateasca impozitul pe teren la primarie dar de trei ... (vezi toată discuția)
Validitate contract arendare Gicuta93 Gicuta93 Buna ziua! In contractul de arendare incheiat in anul 2010 - capitolul referitor la nivelul arendei, modalitati si termene de plata este scris: [b]\"Nivelul ... (vezi toată discuția)