avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
LIVE, ACUM (501 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața! In urmă cu doi ani, tatăl meu mi-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața! In urmă cu doi ani, tatăl meu mi-a donat ...

Bună dimineața!
In urmă cu doi ani, tatăl meu mi-a donat un apartament. Anul trecut când am fost la primăria unde este imobilul să plătesc impozitul, nu mă găseau în baza lor de date și mi-au transmis că apare tot tata, fapt pentru care, îmi poate plăti dânsul impozitul.
Din păcate, de anul trecut, nu s-a schimbat nimic și tot nu apar în baza lor de date.
Ce ar fi de făcut...?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:35, 8 Ianuarie 2025
adresa catre primarie, cu actele, solicitati sa opereze schimbarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! in urmă cu doi ani, tatăl meu mi-a donat ... Mihaela.B.P Mihaela.B.P Bună dimineața! In urmă cu doi ani, tatăl meu mi-a donat un apartament. Anul trecut când am fost la primăria unde este imobilul să plătesc impozitul, ... (vezi toată discuția)
Cerc vicos scutire imp. veteran razboi eryc_1972 eryc_1972 Nu gasesc solutia de a iesii din urmatoarea situatie. Bunicul este veteran de razboi si a fost scutit de impozit pe terenul si casa sa, pana prin anul 2004 , ... (vezi toată discuția)
Intabularea.... Ramona24 Ramona24 SALUT! Anul trecut sotul meu,in urma decesului tatalui sau , a efectuat succesiune pentru: apartament si 2 masini in orasul nostru Sibiu si o casa si ... (vezi toată discuția)