avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. In urma unei \"petitii\" facuta de o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. In urma unei "petitii" facuta de o individa care m-a ...

Buna ziua. In urma unei "petitii" facuta de o individa care m-a calomniat murdar fara nici o baza factuala, am fost chemata la politie. Mentionez ca nu au vrut sa imi arate "petitia", doar mi-au spus verbal ,succint despre "continut". Au procedat corect?! Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:29, 11 Ianuarie 2025
Buna ziua. In raport cu cele expuse de dvs , au procedat corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bruscat si luat cu forta fara motiv de catre politia din vaslui marov marov In data de 24 iunie am chemat politia deoarece am fost lovit fara motiv de catre patronul unei societati din Vaslui care imi interzice sa intru intr-un magazin ... (vezi toată discuția)
Ce valoare au afirmaȚiile fĂcute pe facebook, legal? ZBIRLEA GEORGIANA ZBIRLEA GEORGIANA Am spus ceva unui domn pe facebook, fără a fi minciuna , ci exact ce auzisem. Domnul vrea sa ma acționeze în justiție, pe baza unei poze facute ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea,tentativa viol, calomnie+defaimare publica fara martori dyxandra dyxandra Am 50 de ani, fac o fac.de istorie+pedagogie pentru a deveni profesor, urmeaza la anul sa dau 2 licente, dar cred ca o sa clachez psihic din cauza unui ... (vezi toată discuția)