Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 19108	                   

Buna
Vreau sa plec cel puțin pentru o perioada in Germania și urmează sa lucrez cu acte in regula acolo.
Ce trebuie sa știu și sa fac mai ales ca sunt ... (vezi toată discuția)
	                    19108	                   

Buna
Vreau sa plec cel puțin pentru o perioada in Germania și urmează sa lucrez cu acte in regula acolo.
Ce trebuie sa știu și sa fac mai ales ca sunt ... (vezi toată discuția)

Antonel1983	                   

Am lucrat la o firma în Germania și mi sa promis ca o sa am salariu de 2000 de euro și contractu de muncă nu lam semnat.. În fine eu am început lucru și ... (vezi toată discuția)
	                    Antonel1983	                   

Am lucrat la o firma în Germania și mi sa promis ca o sa am salariu de 2000 de euro și contractu de muncă nu lam semnat.. În fine eu am început lucru și ... (vezi toată discuția)

Laura paunescu	                   

Buna,locuiesc in germania,am facut scoala de cruce rosie in ro.cu durata de 2ani.2000-2002.unde ma pot adresa pt recunoastere?.la birourile de recunoastere.din ... (vezi toată discuția)
	                    Laura paunescu	                   

Buna,locuiesc in germania,am facut scoala de cruce rosie in ro.cu durata de 2ani.2000-2002.unde ma pot adresa pt recunoastere?.la birourile de recunoastere.din ... (vezi toată discuția)