avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
LIVE, ACUM ESG în România: Reglementări și implementarea practică a cerințelor de raportare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bunà Am avut acțiuni la banca Transilvania și nu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bunà Am avut acțiuni la banca Transilvania și nu mai găsesc ...

Bunà
Am avut acțiuni la banca Transilvania și nu mai găsesc hârtia cum pot face sa le recuperez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: PRIME TRANSACTION SA , Consultant in managementul afacerilor 15:03, 29 August 2025
Mergeti la o sucursala cu buletinul, rugati sa va caute in baza de date, cu ce produse figurati.
Titularul poate solicita la Depozitarul Central SA eliberarea unui extras de cont in care se vad toate detinerile pe care acesta le are in prezent. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marea privatizare ( cuponiada ) Lucka72 Lucka72 Buna ziua Am aflat de curand , de pe net , ca foarte multi Romani detin actiuni la diferite firme , despre care ei nici macar nu stiu. Stie cineva care ... (vezi toată discuția)
Actiuni detinute ! gici gici Buna ziua!Cum as putea sau unde ar trebui sa sun pentru a afla despre actiunile depuse si dividentele pe care ar urma sa le ridic.De mentionat ca numai stiu ... (vezi toată discuția)