avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am urmatoarea speta pentru o sociatetate ( SRL)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am urmatoarea speta pentru o sociatetate ( SRL)

Buna seara ,
Am urmatoarea speta pentru o sociatetate ( SRL ) , infiintata in 2012 care nu are avut activiatate niciodata , au fost depuse documtente pentru dizolvarea societatii la registrul Comertului in anul 2013 , asociatat unic cosiliul local iar adimisistratorul este din exterior.
societatea a primit in 2014 amenda pentru depepunere declaratii catre ANAF .
ce se poate face pentru a radia societataea?
multumesc!
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Are fapte inscrise in cazierul fiscal iuliamariana iuliamariana Buna seara, sunt in urmatoarea situatie - am avut un SRL infiintat in 2008 si nu am desfasurat nici o activitate nu am , depus declaratii - in 08/ 2011 ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl madalinavaleria madalinavaleria Buna ziua! Am un SRL infiintat in anul 2008. Nu am desfasurat niciun fel de activitate. Firma este pe 0. In 2009 firma a fost suspendata. In prezent pe ... (vezi toată discuția)