avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As vrea sa stiu in ce conditii pot inchiria garsoniera ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As vrea sa stiu in ce conditii pot inchiria garsoniera mamei ...

As vrea sa stiu in ce conditii pot inchiria garsoniera mamei internate intr-un azil de persoane in varsta si pentru care am procura fiind imputernicit sa o reprezint in fata oricaror persoane fizice sau juridice ... si oriunde va mai fi nevoie, in vederea sustinerii, apararii drepturilor si intereselor mamei mele.. Pot lua dupa libera mea apreciere orice masuri apreciez a fi in beneficiul mamei. In executarea mandatului pot uza de drepturi speciale, dar inchirierea nu este trecuta explicit, ci administrarea bunurilor.
Cel mai recent răspuns: calcris , utilizator 21:55, 14 Ianuarie 2025
Ar trebui văzută procura exact.
Dar de principiu, da, puteți.
Închirierea este un act de administrare.
Multumesc pentru raspuns. In intrebarea mea am citat din procura, pe scurt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura generala miamargo miamargo buna ziua, am cautat foarte multe modele pentru formularea unei procuri cat mai generale, am gasit ceva, dar nu sunt convinsa ca poate cuprinde cat mai ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca flori9 flori9 Buna seara! Pentru legalizarea unei hotarari judecatoresti, ma pot prezenta eu in calitate de imputernicit cu drepturi depline pe toata perioada procesului? ... (vezi toată discuția)
Procura inputernicere administrare apartament rdinicut rdinicut Daca am o procura de imputernicire cu drepturi depline asupra unui apartament si am la dispozitie si contractul apartamentului in original pot lua pe cineva in ... (vezi toată discuția)