buna ziua !
sunt despartita in fapt de sotul meu si am parasit domiciliul conjugal, bun comun, mutandu-ma in alta locuinta , tot bun comun.
in momentul de fata, fiecare in cartea de identitate are specificat ca domiciliu, locuinta in care stam...
ce drept am sa nu-i permit sotul sa intre in locuinta "mea" ?daca vine la usa si eu nu-i deschid, face scandal, sun la 112.. ce-i zic operatoarei, ca e sotul meu la usa si nu vreau sa deschid?
cum fac sa-l tin la distanta de mine?
multumesc
Daca e sotul dvs. si daca e bun comun, nu aveti ce face...decat sa sunati in continuare la 112 sau sa divortati. Dar poate totusi incercati sa discutati civilizat!
Incercati sa discutati civilizat cu sotul dvs.De facut,nu aveti ce sa faceti,de vreme ce bunul este unul comun.
Fie sunati in continuare la 112 sau daca nu,ramane varianta divortului.
daca imobilul in care locuiti face parte din comunitatea matrimoniala a sotilor, nu aveti cum sa-i interziceti sotului , accesul sau in respectivul imobil .
daca sunteti hotarata sa divortati si considerati ca nu mai exista cale de impacare, investiti instanta cu actiunea de divort si partaj .
in urma pprocesului de partaj, probabil ca fiecaruia dintre soti i se va atribui un imobil . si problema se va rezolva intr-un mod cat se poate de civilizat si totodata si legal !!