avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită **Se pot adăuga completări la o contestație la ...
Discuție deschisă în Executare silită

**Se pot adăuga completări la o contestație la executare după ...

**Se pot adăuga completări la o contestație la executare după depunerea inițială?**

Buna ziua,
Am o situație juridică și aș aprecia un răspuns profesionist. Recent, am făcut o contestație la executare. Deoarece mai aveam doar o zi pentru depunerea acesteia, și eram plecat din tara, am rugat un prieten care a formulat și depus contestația în termen. Deoarece era totul pe graba s-au cerut anularea actelor de executare din cauza prescrierii...

La momentul respectiv, deoarece eram plecat din tara,nu am avut posibilitatea de a verifica conținutul dosarului de executare. Zilele trecute, s-a dat prima rezoluție, iar acum dosarul este în faza în care Banca urmează să depună întâmpinare. Încă nu s-a stabilit termenul.

Astăzi am reușit să consult dosarul și am citit contestația. Cel care a depus contestația mea a cerut doar anularea actelor de executare pe motivul prescrierii . Totuși, acum citind dosarul , am descoperit că în dosarul de executare există și alte nereguli care ar putea fi invocate, dar care nu au fost incluse în contestația inițială.

Întrebare:
Pot să depun completări la contestația formulată inițial pentru a adăuga și alte cerințe și motive de nulitate? Dacă da, există anumite condiții sau limitări de care ar trebui să țin cont?

Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
E bine si generic. Ar fi ok pentru mine. Multumesc mult!
Doamna, generice sunt indicatiile de mai sus, nu pot sa va spun ce sa scrieti intr-o contestatie fara dosarul de executare. Nu am habar daca si cand s-a prescris, impotriva cui e etc. Nu cunosc nimic, nu va pot indruma in orb.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit somatie de la un executor judecatoresc ,hotararea instantei ... dana_gorj dana_gorj am primit somatie de la un executor judecatoresc ,hotararea instantei de incuviintare a executarii silite la cererea unui recuperator de creante; debitul ... (vezi toată discuția)
Instanta a calculat gresit! MSA MSA Ajutati-ma, va rog, am o situatie imposibila si sunt o mama singura cu un copil cu autism! Am avut un credit de nevoi personale, la o banca, pe care nu l-am ... (vezi toată discuția)
Pot invoca prescrierea in cursul executarii silite? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am o executare silita din 2017 in care s-au tot schimbat recuperatorii. Dar cu toate acestea eu am aflat de ea abia in septembrie 2019 cand am si ... (vezi toată discuția)