**Se pot adăuga completări la o contestație la executare după depunerea inițială?**
Buna ziua,
Am o situație juridică și aș aprecia un răspuns profesionist. Recent, am făcut o contestație la executare. Deoarece mai aveam doar o zi pentru depunerea acesteia, și eram plecat din tara, am rugat un prieten care a formulat și depus contestația în termen. Deoarece era totul pe graba s-au cerut anularea actelor de executare din cauza prescrierii...
La momentul respectiv, deoarece eram plecat din tara,nu am avut posibilitatea de a verifica conținutul dosarului de executare. Zilele trecute, s-a dat prima rezoluție, iar acum dosarul este în faza în care Banca urmează să depună întâmpinare. Încă nu s-a stabilit termenul.
Astăzi am reușit să consult dosarul și am citit contestația. Cel care a depus contestația mea a cerut doar anularea actelor de executare pe motivul prescrierii . Totuși, acum citind dosarul , am descoperit că în dosarul de executare există și alte nereguli care ar putea fi invocate, dar care nu au fost incluse în contestația inițială.
Întrebare:
Pot să depun completări la contestația formulată inițial pentru a adăuga și alte cerințe și motive de nulitate? Dacă da, există anumite condiții sau limitări de care ar trebui să țin cont?
Doamna, generice sunt indicatiile de mai sus, nu pot sa va spun ce sa scrieti intr-o contestatie fara dosarul de executare. Nu am habar daca si cand s-a prescris, impotriva cui e etc. Nu cunosc nimic, nu va pot indruma in orb.