avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acum câteva luni am fost prins ca am furat dintr-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acum câteva luni am fost prins ca am furat dintr-un aeroport, ...

Acum câteva luni am fost prins ca am furat dintr-un aeroport, atunci am primit o amenda pe care ulterior nu am plătit-o. Am plecat atunci acasă în Ro iar acum m am întors iar. Aș vrea să știu dacă întâmpin vre-o problemă acum când aș vrea să părăsesc din nou țara adică Franța
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 20:45, 15 Ianuarie 2025
Dacă furtul să produs pe un aeroport din Franța și nu ați platit amenda este foarte posibil să fiți identificat.
Depinde foarte mult de ce documente persoane sau folosit vameșii aeroportului pentru întocmirea amenzii.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar ContSters296966 ContSters296966 Buna Seara Pe data de 31/12/2008(aveam 16 ani) am savarsit o infractiune si anume furt si port de arma alba (am furat un bax de cola si unu ... (vezi toată discuția)
Repercursiuni furt din magazin garfieldro garfieldro Buna ziua, am si eu cateva intrebari>> Prietena mea a fost prinsa cand a plecat din carefour cu un produs neplatit, din trei pe care le avea in cos ... (vezi toată discuția)
Furt dintr-un magazin, consecințe după sesizarea poliției Ela95 Ela95 Dacă furi dintr-un supermarket si esti prins. Magazinul te pune sa plătești produsele furate si nu le plătești atunci magazinul te poate da in ... (vezi toată discuția)