avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DNA-Reconsiderare denunț- autodenunt Ce repercusiuni ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DNA-Reconsiderare denunț- autodenunt Ce repercusiuni sunt asupra ...

Reconsiderare denunț- autodenunt

Ce repercusiuni sunt asupra persoanelor pe care le am denunțat și asupra mea privind autodenuntul.
Este vb despre fals în înscrieri (registrul intrari -ieșiri), s.a.
Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:49, 17 Ianuarie 2025
Nu se poate da un raspuns la intrebarea dvs. Trebuie vazut si stiut despre ce anume e vorba in acel dosar.
La dvs poate fi incidenta desistarea, sau puteti ramane la statutul de martor denuntator, sau alte situatii si calitati procesual penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complice furt calificat alex2013dsv alex2013dsv impreuna cu un prieten am fost la un cazino unde el a jucat o suma de bani,au fost pierduti...el fiind in pragul disperari am mers la prietena lui cu care s-a ... (vezi toată discuția)
Martor la art 335alin 2 Angelo2011 Angelo2011 Intr-un caz ce sta sub incidenta art 335 alin 2 avand calitarea de martor in sensul ca stianm ca soferul avea permisul suspendat, inseamna ca si eu am dosar ... (vezi toată discuția)
Autodenunt Cristina1974 Cristina1974 Va rog sa-mi spuneti daca pot face un autodenunt intr-un dosar care se afla la instanta de fond. Am fost cercetata intr-un dosar DIICOT, pentru mine s-a dat ... (vezi toată discuția)