avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare

Buna ziua,
Am si eu un cazier pt furt din magazin, au trecut 2 ani de zile de la incident. Am primit o amenda de 3 mil la data respectiva si nimic altceva.
Vreau sa stiu si eu dc se poate face o rebilitare de drept.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 17:50, 11 Februarie 2010
Pai ati fost judecat in instanta? Sau ati mers numai la procuror?
Nu am fost chemata sau citata, dupa incidentul respectiv , aproximativ la 3 luni am primit amenda si asta a fost tot.
Pai 99.9% ati primit amenda administrativa care nu se trece in cazier. Mai cititi o data hartia pe care ati primit-o.
Va multumesc pt raspuns. Dar in caz ca am cazier acesta se poate reabilita dupa 3 ani?
Da, dupa 3 ani pentru amenda penala. Este reabilitare de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala razvannell razvannell in cat timp trebuie platita amenda penala ?daca o platesc in iulie august ce se poate intampla?mi-a venit de plata 500 lei pt furt calificat. (vezi toată discuția)
Amenda penala jusi_1304 jusi_1304 Buna ziua,doresc sa stiu daca ma afecteaza o amenda penala daca sunt cadru militar.Va multumesc (vezi toată discuția)
Furt din benzinarie cu nr false miki19 miki19 Buna ziua, Suntem 2 prieteni si seara trecut intr-un moment d inconstienta am fost la o benzinarie cu o masina cu nr false,am bagat benzina si am ... (vezi toată discuția)