avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Buna ziua. Am o problema mai ciudata... Cum poate fi ...
Discuție deschisă în

Buna ziua. Am o problema mai ciudata... Cum poate fi identificata ...

Buna ziua. Am o problema mai ciudata... Cum poate fi identificata persoana care arunca gunoi in loc nepermis? In speta, am fost atentionat de politisti ca pe terenul meu, langa drum, sunt aruncate gunoaie si sunt pasibil de amenda. E la mintea cocosului ca nu eu arunc gunoi pe terenul meu, dar daca politia nu poate identifica faptasul, cica sunt bun de plata eu!

Alte discuții în legătură

Aruncarea gunoaielor andreimineru andreimineru Am aruncat intr-un loc nepermis niste saci cu gunoaie si alte lucruri care nu mai imi erau folositoare. Politie comunitara a gasit in unul din saci o factura ... (vezi toată discuția)
Gunoi pe trotuar din fata blocului alina_25 alina_25 Pe trotoarul din fata blocului in care locuiesc tot felul de \\"cetateni\\" arunca gunoaie de multe ori eu le-am ridicat dar mai sunt si plecata sau cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am și eu o problema și sper să mă puteți ajuta ... suzy23 suzy23 Buna ziua. Am și eu o problema și sper să mă puteți ajuta cu un sfat. Locuiesc într-un complex de case insiruite(5 case). Drumul din fata caselor este ... (vezi toată discuția)