avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reincadrare pe functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reincadrare pe functie

Din data de 1 ianuarie nu ne-am mai prezentat la servici 8 persoane pe motiv de neplata. Nu am vrut sa ne dam demisiile si nici dati afara nu am fost dati. Am fost amenintati ca o sa fiu sanctionati indisciplinar, dar nu au putut face asta din cauza procedurii care trebuia urmata. Am fost la ITM am depus plangeri,i-am dat in judecata si am cerut plata salariilor pe ultimele 4 luni, luni neplatite de catre domnii patroni. Tot timpul asta am fost convocati de vreo 3 ori pentru sanctiune indisciplinara, dar acolo intamplandu-se de fapt o negociere cu care noi nu a fost de acord. Neputand sa ne sanctioneze indisciplinar, azi am primit o hartie acasa prin care sunt anuntata ca in data de 15 sunt asteptata la lucru. Asta inseamna ca sunt reincadrata pe functie? ce inseamna asta si cum ar trebui sa procedez? Nu vreau sa mai merg acolo pentru ca sunt oameni cu care nu merita sa stai la discutii. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 13:46, 10 Februarie 2010
Ca sa aflati ce inseamna aceasta chemare la serviciu trebuie sa mergeti acolo si sa vedeti. Poate ca veti avea o noua intalnire cu conducerea (probabil ca, daca i-ati dat in judecata, au inceput sa apara citatiile si atunci doresc sa discute).
Deci, mergeti acolo si vedeti. Nu dati nici un raspuns pe loc, solicitati timp de gandire.
Orice intelegere pe care o veti face cu ei este bine sa o faceti in forma scrisa, semnata de ambele parti. Ca sa nu mai existe dubii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara mony_a18 mony_a18 Daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna cu cate zile inainte de a fi nevoiti sa ne prezentam la o Convocare impreuna cu Comisia de disciplina, e firma obligata ... (vezi toată discuția)
Concediere fara o hartie clara ...ajutor..!!! EugenA EugenA Buna ziua ... Am primit oficial o hartie (cu confirmare de primimire ) in care sunt anuntat ca urmeaza desfacerea contractului de munca , hartia avand nr de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim cu art. 61/a carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Pentru ca o decizie de incetare a CIM pt. absente nemotivate - si neprezentare a salariatului la data convocarii - este de ajuns art. 61/a sau ... (vezi toată discuția)