avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA fara activitate in 2024
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA fara activitate in 2024

Detin un PFA activ care a avut zero venituri si cheltuieli in 2024.
Am lucrat in anul 2024 la o multinationala ca angajat permanent deci am platit CASS si CAS.
Voi completa declaratia unica pentru 2024 in mai 2025? Va trebui sa platesc 1980 RON adica 10% din 6 salarii minime brute chiar daca nu am avut activitate cu PFA in 2024, si am fost salariat la angajator cu forme legale?
Exista o schimbare in legislatie prin care obliga PFA la plata CASS indiferent daca a avut activitate sau nu.

Alte discuții în legătură

Plata cass pentru pfa fara activitate MihaiC2000 MihaiC2000 Detin un PFA activ care a avut zero venituri si inactivitate in 2024. Am lucrat tot anul 2024 la o multinationala ca angajat permanent deci am platit ... (vezi toată discuția)
Sunt asigurata in sistemul public? suciu_diana suciu_diana Daca pentru 2024 am platit CASS in baza 212, iar acum nu sunt salariat sunt asigurata in sistemul public? Da, si pentru 2025 voi plati in 2026 CASS in baa ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa platesc contributia la sanatate? luciancheles luciancheles buna ziua. La un venit de 44000 ron anul 2024, cat trebuie sa platesc contributia la sanatate? (vezi toată discuția)