george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

george-neagu, moderator
 george-neagu, moderator 	
			 luciancheles 
	    	Utilizator

luciancheles 
	    	Utilizator	    

luciancheles, utilizator
 luciancheles, utilizator 	
			~ final discuție ~
 anastasemisu	                   

Bună ziua, 
As dori sa aflu ce impozite și contribuții datorez pentru mai multe tipuri de venituri. Înregistrez câteva venituri dintr-o chirie, din ... (vezi toată discuția)
	                    anastasemisu	                   

Bună ziua, 
As dori sa aflu ce impozite și contribuții datorez pentru mai multe tipuri de venituri. Înregistrez câteva venituri dintr-o chirie, din ... (vezi toată discuția)

10Juli	                   

Buna seara, Care este salariul minim în 2024 la care ne raportam în declararea veniturilor din dobanzi+venituri din arenda?3300 RON sau 3700 RON Multumesc (vezi toată discuția)
	                    10Juli	                   

Buna seara, Care este salariul minim în 2024 la care ne raportam în declararea veniturilor din dobanzi+venituri din arenda?3300 RON sau 3700 RON Multumesc (vezi toată discuția)

Anastasia gar	                   

Buna ziua, sunt medic colaborator ( un fel de PFi) si sunt si salariata in spital de stat. Pt 2023 am un profit sub 12 salarii brute minime pe economie, dar am ... (vezi toată discuția)
	                    Anastasia gar	                   

Buna ziua, sunt medic colaborator ( un fel de PFi) si sunt si salariata in spital de stat. Pt 2023 am un profit sub 12 salarii brute minime pe economie, dar am ... (vezi toată discuția)