avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ,sunt asistent maternal de 2 ani,as dori sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ,sunt asistent maternal de 2 ani,as dori sa profesez si ...

Buna ,sunt asistent maternal de 2 ani,as dori sa profesez si ca asistent maternal la domiciliu prin colaborare cu alta firma cerandu mi sa imi fac pfi.M ar afecat cu ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:23, 18 Ianuarie 2025
Asistentul maternal este persoana fizică, atestată în condițiile legii, angajată a direcției generale de asistență socială și protecția copilului, care asigură la domiciliul său sau, după caz, la reședința sa creșterea, îngrijirea și educarea copilului pe perioada aplicării măsurii de protecție specială a plasamentului, a plasamentului în regim de urgență pentru copilul separat, temporar sau definitiv, de părinții săi sau, după caz, în perioada de respiro a unui alt asistent maternal.

In speta, trebuie sa fiti atestata si angajata a DGASPC , nu colaborator

Simona 1985 a scris:

Buna ,sunt asistent maternal de 2 ani,as dori sa profesez si ca asistent medical la domiciliu prin colaborare cu alta firma ,cerandu mi sa imi fac pfi.M ar afecat cu ceva?

Ma scuzati am gresit intrebarea ,era vorba de asistent medical la domiciliu pacientilor,adica daca pot avea si alta afacere pe langa ,doar cu contract de prestari zervicii.
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
Simona 1985, utilizator
Vedeti acest articol , daca va este de ajutor
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu daca imi pierd serviciul (asistent maternal) in caz de divort Dani1977 Dani1977 Buna seara . Sunt asistenta maternala in prag de divort stau in gazda dar sunt luata in spatiu la socrii mei . Vreau sa stiu daca o sa imi pierd copilul luat ... (vezi toată discuția)
Asistent matermal mioarabucur56 mioarabucur56 din cauza varstei multi angajatori nu vor sau evita sa-ti faca contract cu carte de munca,am patito si eu,atunci am zis sa devin asistent maternal,dar in ... (vezi toată discuția)