Buna ,sunt asistent maternal de 2 ani,as dori sa profesez si ca asistent maternal la domiciliu prin colaborare cu alta firma cerandu mi sa imi fac pfi.M ar afecat cu ceva?
Asistentul maternal este persoana fizică, atestată în condițiile legii, angajată a direcției generale de asistență socială și protecția copilului, care asigură la domiciliul său sau, după caz, la reședința sa creșterea, îngrijirea și educarea copilului pe perioada aplicării măsurii de protecție specială a plasamentului, a plasamentului în regim de urgență pentru copilul separat, temporar sau definitiv, de părinții săi sau, după caz, în perioada de respiro a unui alt asistent maternal.
In speta, trebuie sa fiti atestata si angajata a DGASPC , nu colaborator
Buna ,sunt asistent maternal de 2 ani,as dori sa profesez si ca asistent medical la domiciliu prin colaborare cu alta firma ,cerandu mi sa imi fac pfi.M ar afecat cu ceva?
Ma scuzati am gresit intrebarea ,era vorba de asistent medical la domiciliu pacientilor,adica daca pot avea si alta afacere pe langa ,doar cu contract de prestari zervicii.