avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o mica nelamurire, daca ma puteti ajuta: ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o mica nelamurire, daca ma puteti ajuta: Eu am ...

Buna ziua,
Am o mica nelamurire, daca ma puteti ajuta:
Eu am de incasat salariul doar o data pe luna. Uitandu-ma pe fluturasul de salariu am observat asa răzleț in luni diferite “avans x suma” si “lichidare avans x suma”, mentionez ca nu am cerut niciodata un avans de salariu, de ce apare acest lucru pe fluturasul meu de salariu?
Suma virata catre mine ca salariu este corecta, doar imi afiseaza salariu net mai mare si daca scade acest avans pe care eu nu il solicit niciodata…ma afecteaza pe mine acest lucru cu ceva, si care ar putea fi cauza pentru care apare in fluturas?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:25, 18 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca suma virata este corecta, atunci nu va afecteaza ..fluturasul de salariu are doar rol informativ cu privire la modul de calcul al salariului.

Cauza poate fi programul care emite acest fluturas...asa sunt introduse datele in acel program.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate angajatorul sa iti retina bani din salariul de pe luna precedenta pe motivul ca ti-ar fi dat un avans cu o luna inainte? unangajat unangajat Poate angajatorul sa iti retina bani din salariul de pe luna precedenta pe motivul ca ti-ar fi dat un avans cu o luna intainte, desi nu ti-a spus nimic despre ... (vezi toată discuția)
Prima vs ore suplimentare? nelamurire Alexter Alexter Bună ziua! Am si eu o nelamurire v-as ruga sa ma ajutati. Lucrez de cateva luni in cadrul unei companii iar programul de lucru este 12/ 24, 12/ 48 in mod ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete cadou neghina94 neghina94 Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu impozitarea tichetelor cadou. Multinationala la care lucrez a oferit angajatilor in luna aprilie(cadou de ... (vezi toată discuția)