avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procedura dosar penal pt tulburarea ordinii și ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procedura dosar penal pt tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bună ziua. Fiului meu i s.a întocmit dosar penal pt tulburarea ordinii și liniștii publice de poliția unei comune.. Ulterior a primit acasă la București un aviz că are o recomandată la poștă, dar a ajuns prea târziu și scrisoarea fusese returnata expeditorului. Credem că era vorba de o înștiințare in legătură cu dosarul penal. Ce.am putea face pt a lua cunoștință de respectiva înștiințare, care e procedura in situația de față va rog? Mulțumim
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2025
M.S.V., utilizator

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat Robert Marius Robert Marius In Ianuarie anul curent am fost oprit de un echipaj de politie (radar). Mi-a fost intocmit un proces verbal pt ca depasisem viteza maxima cu 50 km/h si ... (vezi toată discuția)
Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)
Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)