avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... medic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

medic

buna ziua sunt medic specialist radiolog si am salariul dupa noua calculare 2476 (din care se trag impozitele) dar pana acum sporul de radiologie era de 20% iar acum primesc doar 10%.
este corect?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: begonia , utilizator 14:09, 11 Februarie 2010
Legea 330/2009 prevede ca sporul se stabileste in functie de categoria de risc : "pentru personalul care îşi desfăşoară activitatea cu surse de radiaţii sau generator de radiaţii, un spor pentru condiţii periculoase de până la 30% din salariul de bază, diferenţiat pe categorii de risc radiologie, astfel: 10% la categoria I, 15% la categoria a II-a, 20% la categoria a III-a şi 30% la categoria a IV-a;"
Aceleasi procente le prevedea si legislatia anterioara(oug115) asa ca ori au gresit anterior incadrarea in categoria de risc si vor sa remedieze ori acum ,la calcularea noului salar, s-a strecurat o greseala. Ramane sa vedeti la personal care din variantele de mai sus este cea veridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor asistent radiologie adrianatrifan adrianatrifan Buna ziua La un cabinet stomatologic, in cazul unei asistente radiologie, ce sporuri se pot acorda? Sunt obligatorii prin lege acordarea acestor sporuri? Va ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice Tudor1976 Tudor1976 ce se intampla in situatia in care medic fiind in urma calcularii salariului conform legii-cadru 330/2009 acesta este mai mare decat cuantumul salariului cu ... (vezi toată discuția)