De ce este acceptata lasarea citarii in cutia postala fara a se verifica dace este acasa destinatarul...am primit toate citatiile in cutia postala .. ..toate persoanele cu calitatea de parat (4 rude)...am citit art 163 cpc si nu inteleg...bine postasul o lasa in cutie ca sa nu piarda timpul....dar in lege nu vad o astfel de interpretare ..va rog sa imi explicati
Discutați cu factorul poștal dacă i dați ,,o guma turbo "din când în când o sa fie mult mai atent.In mod normal nu ar trebui sa va deranjeze acest aspect dacă aveți o cutie postala închisă,nu va sustrage nimeni corespondenta,verificați cutia frecvent etc.Daca locuiți la alta adresa cu atât mai important este sa discutați cu poștasulmpt a va snunta cand primiti corespondenta..Despre partea juridica nu discutam pt ca nu are rost despicarea firului în 4,ce a vrut legiuitorul,care este realitatea etcetc..Dovada comunicării oricărui act de procedura se face depunând la instanta dovada îndeplinirii acestuia,o recipisa prin care se menționează dacă a fost înmânat personal,a refuzat primirea,nu era la domiciliu și a fost lăsat la cutia postala etc.