avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extras de carte funciara Am primit prin donatie 1/2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extras de carte funciara Am primit prin donatie 1/2 din apartament ...

Extras de carte funciara
Am primit prin donatie 1/2 din apartament de la tatal meu , 1/2 este al mamei mele . In cazul in care numele meu nu apare pe extrasul de carte funciara ce trebuie sa fac ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:11, 20 Ianuarie 2025
Dacă ați încheiat donația la notar, acesta are obligația de a va efectua și intabularea, urmând sa primiți o încheiere de intabulare și un extras de carte funciara pentru informare, unde figurează și numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - intabulare imobil pe numele unui singur mostenitor aledical aledical in 94 dupa moartea mamei am facut succesiunea dupa care sa eliberat un certificat de mostenitor este vorba de un apartament in care am primit cota parte ... (vezi toată discuția)
Intabularea.... Ramona24 Ramona24 SALUT! Anul trecut sotul meu,in urma decesului tatalui sau , a efectuat succesiune pentru: apartament si 2 masini in orasul nostru Sibiu si o casa si ... (vezi toată discuția)
Înscriere în cartea funciarã fodoretelkaeva fodoretelkaeva Ce înseamnă defapt înscrierea în cartea funciară? Eu m-am căsătorit în anul 2006, cu domiciliul in oraşul respectiv şi de atunci tot în chirie ... (vezi toată discuția)