avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa inscrii ...

Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa inscrii la primarie , in certificatul de atestare fiscala , un numar de carte funciara cu numar topografic ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prezentați la Primarie actul de proprietate, împreună cu încheierea de intabulare și cu un extras de carte funciara pentru informare.
De unde act de proprietate, daca eu am nevoie de certificatul de atestare fiscala, ca sa fac uzucapiunea ? ...actul de proprietate o sa-l primesc dupa sentinta ...nu ?
Pai...dacă nu expuneți problema pana la capăt...
Da, întâi rezolvați cu uzucapiunea, obțineți hotărârea judecătorească, care va fi actul dvs de proprietate, intocmiti documentația cadastrala și după aceea, va faceți intabularea.
Nu gasim act de deces a vechii proprietarese care sa corespunda cu notarea din CF , unde e specificat ca dansa e "nascuta-Bun" La primarie am gasit certificat de deces cu numele ei , dar e nascuta "Crisan " ... ce putem face ?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereți de la Primarie, prin avocat, un extras din registrul de nașteri și un extras din registrul de casatorii.

Alte discuții în legătură

Uzucapiune sau proprietar? va rog ajutor ! nfloryn nfloryn In anul 1923 bunicul meu a fost improprietarit cu 674 m.p. teren intravilan, ,care in anul 1965 a fost inregistrat in Cartea funciara si pe care in anul 1968 ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau inscrierea proprietatii in cartea funciara? adyo17 adyo17 Buna ziua! As vrea sa stiu care este calea cea mai simpla (din punct de vedere al timpului si/sau financiar) de a intra in posesia unui teren. Din ce m-am ... (vezi toată discuția)