avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa inscrii ...

Ce pasi trebuie urmati si ce acte sunt necesar ca sa inscrii la primarie , in certificatul de atestare fiscala , un numar de carte funciara cu numar topografic ?
Judecătorul poate solicita ce considera.
Si asta poate duce la inchiderea temporar , sau anularea dosarului ?
Si daca avocatul a folosit un certificat de deces necorespunzator numelui din CF , o sa ne anuleze dosarul sau doar o sa se ieie masuri impotriva avocatului ?
O sa ne fie restituiti banii platiti pana acuma , pentru dosarul de uzucapiune ?
PENTRU EFECTUAREA SI DEPUNEREA RAPORTULUI DE EXPERTIZĂ.
Asta scrie in Portal / informatii dosare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune sau proprietar? va rog ajutor ! nfloryn nfloryn In anul 1923 bunicul meu a fost improprietarit cu 674 m.p. teren intravilan, ,care in anul 1965 a fost inregistrat in Cartea funciara si pe care in anul 1968 ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau inscrierea proprietatii in cartea funciara? adyo17 adyo17 Buna ziua! As vrea sa stiu care este calea cea mai simpla (din punct de vedere al timpului si/sau financiar) de a intra in posesia unui teren. Din ce m-am ... (vezi toată discuția)