avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut! Am o întrebare, eu trăiesc în străinătate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut! Am o întrebare, eu trăiesc în străinătate și am ...

Salut! Am o întrebare, eu trăiesc în străinătate și am avut o problemă juridică din care am obținut 1 și o lună cu amânarea pedepsei. Trebuie să vin la probațiune și doresc să aflu care este timpul maxim care pot obține să vin la semnat.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:02, 21 Ianuarie 2025
Salut! Trebuie sa va prezentati atunci cand sunteti chemat. De prezentat trebuie sa va prezentati. Apoi, veti explica situatia cu locul de munca si locuinta din strainatate, cu documente justificative. Pana una alta, cautati un avocat care sa va reprezinte interesele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciul de probatiune MarinelG MarinelG Buna ziua, am o intrebare tin sa mentionez ca nu stiu daca este categoria corecta eu am fost chemat la Judecatorie pentru condamnare cu acord de recunoastere a ... (vezi toată discuția)
Serviciu probatiune - modalitate legala pentru neprezentare yoyo72 yoyo72 Buna seara, un prieten, acum 5 ani a savarsit o fapta penala si am primit ca pedeapsa 3 ani inchisoare cu suspendare si amenda contraventionala + timp de 5 ... (vezi toată discuția)
Amânarea aplicări pedepsei SilviuRR SilviuRR Pot duce contractul de munca din afara și certificatul de naștere al copilului cu dubla cetățenie care îmi poarta numele, ofițerului care se ocupa cu ... (vezi toată discuția)