avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale solicitare acte ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

solicitare acte ONRC

Pentru obtinerea unei copii a actului constitutiv actualizat al unei societati mai trebuiesc si alte acte ale acesteia? Exista cerere tip sua se poate inainta si facuta de catre societate ? multumesc
Cel mai recent răspuns: luizacsinte , utilizator 11:53, 16 Februarie 2010
exista cerere tip ..trebuie sa cunosti nr de inreg in registrul comertului sau CUI-ul respectivei societati
Cererea este aceasta: [ link extern ]
Este cere tip. Se elibereaza pe loc.
cip200 a scris:
Se elibereaza pe loc.

Vorbim de actul constitutiv actualizat. Trebuie cautat dosarului societatii, apoi copiat actul, asa ca nu cred ca iese pe loc.
Se elibereaza in 2 zile.

Alte discuții în legătură

Act aditional si/sau act constitutiv actualizat? birsanclaudia birsanclaudia Buna!In cazul deschiderii unui punct de lucru pentru o societate infiintata in anul 2009 trebuie doar act aditional/hotarare aga sau este obligatoriu si ... (vezi toată discuția)
Modificare sediu social fara activitate in sediu social cu activitate autohut autohut Buna ziua Am tot cautat dar nu am gasit raspuns la aceasta intrebare. Ce trebuie sa fac ca sa modific sediul social fara activitate al unei societati nou ... (vezi toată discuția)
Am o firma infiintata in 1997. paulica_67 paulica_67 Am o firma infiintata in 1997.actul constitutiv s a tiparit pe o coala subtire si mai inchisa la culoare, cum era in acele timpuri. Recent am vrut sa deschid ... (vezi toată discuția)