avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare sediu social fara activitate in sediu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare sediu social fara activitate in sediu social cu activitate

Buna ziua

Am tot cautat dar nu am gasit raspuns la aceasta intrebare.

Ce trebuie sa fac ca sa modific sediul social fara activitate al unei societati nou infiintate in sediu social cu activitate?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:58, 8 Iulie 2012
Se depune o declaratie la registrul comertului pe formular tip de la ei.
Declaratia este suficienta in acest caz? Cum se procedeaza cu autorizatiile de functionare - de unde trebuie cerute si ce acte sunt necesare? Pe mine m-ar interesa pentru o activitate care se desfasoara strict pe internet CAEN 6311.

Multumesc
Daca aveti acel cod in actul constitutiv al societatii este relativ simplu: completati o cerere de inregistrare tipizata care o descarcati de pe site-ul ONRC: [ link extern ]
Costurile se ridica la aproximativ 120 ron. Daca nu aveti acel cod inscris in actul constitutiv, trebuie suplimentar sa intocmiti o hotarare a asociatilor prin care largiti obiectul de activitate si un act constitutiv actualizat. Evident costurile vor fi mai mari cu vreo 300-400 ron.
Multumesc frumos pentru raspuns.

La infiintare am hotarat ca activitatea sa nu se desfasoare la sediul social al firmei, ci direct la beneficiar, avand in vedere natura serviciilor pe care le ofer. Cu toate acestea, am inteles ca pentru a ma inregistra in scopuri de TVA este obligatoriu sa am activitatea inregistrata la sediul social. Este adevarat?

Este nevoie sa faceti dovada ca aveti un sediu nu ca trebuie sa autorizati desfasurarea vreunei activitati. Eventual puteti declara ca la sediu desfasurati activitati de birou pentru societate( tineti registrele societatii, actele firmei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d costuri si sediul social ElenaComanescu ElenaComanescu Buna seara, As avea rugamintea sa imi spuneti si mie daca infiintarea SRL-D-ului este total gratuita, adica inregistrarea la ONRC si publicatia in ... (vezi toată discuția)
Domeniu de activitate raulTM raulTM Buna seara Detin un srl comert cu ridicata si doresc sa deschid un magazin cu legume fructe cu amanuntul pe aceeasi firma.Care sunt procedurile de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl asociat unic = administrator in februarie 2014 - ghid practic adinutza2602 adinutza2602 Voi incerca sa prezint pasii pe care i-am urmat pentru a inmatricula SRL-ul cu asociat unic, care este si administrator. Actele le-am depus si obtinut in luna ... (vezi toată discuția)