avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Am o poprire pe cont de PFA,pe care l am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Am o poprire pe cont de PFA,pe care l am radiat intre ...

Buna ziua! Am o poprire pe cont de PFA,pe care l am radiat intre timp. Daca deschid un alt PFA,poprirea se va institui si asupra acelui cont desi are alt CUI? Procesul de poprire a fost facut pe CUI ul vechiului PFA...
Cel mai recent răspuns: JoeV , utilizator 12:29, 27 Ianuarie 2025
Teoretic nu, insa depinde de dosarul de executare, sursa debitului etc.
Este o poprire prin firma de recuperare creante,de la un contract cu o retea de telefonie mobila
A existat un dosar in instanta inseamna, trebuie vazut.
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Da. S-a judecat pe CUI ul PFA ului pe care l-am radiat. Eventual,s-ar judeca pe CNP,ca si administrator. Dar nu vad legatura cu un alt CUI al unei alte societati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi pfa/datorie prescrisa mirceastanciubc mirceastanciubc Buna ziua . In urma neplatii unui credit de consum luat ca PF de la o banca, am fost dat in judecata !!!?? de catre o firma specializata, executat silit si ... (vezi toată discuția)
Cont bancar inactiv poprit,doresc deschiderea unui cont de salariul la aceeași bancă. mihai0888 mihai0888 Bună ziua Mă confrunt cu o poprire pe un cont care l-am avut la o bancă , de acum vreo 3 ani nu știu nimic de aceea poprire nu am fost notificat de ... (vezi toată discuția)
Dacă am o executare silita prin poprire pe cont bancar deschis ... Magbd Magbd Dacă am o executare silita prin poprire pe cont bancar deschis pe persoana fizica, si deschid cont si pe PFA, mi se poate face poprire si contul curent ... (vezi toată discuția)