avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere penală inregistrata ca petiție
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere penală inregistrata ca petiție

Bună ziua
Pe data de 14 Ianuarie am hotărât sa depune o plângere penală pentru înșelăciune!
Am ales să merg la politia capitalei, acolo am dat o declarație cu privire la cele întâmplate care mi s-a spus ca se va înregistra drept petiție și voi primi răspuns în 30 de zile!
Voiam sa știu dacă aceasta este procedura normală, mis-a dat un număr de telefon, am sunat și mi -au spus ca s-a trimis la secția 8 pentru soluționare
Am mers la secție ieri dar mi-au spus ca dânșii nu au primit nimic și probabil este trimisă la parchet!
Am procedat eu greșit? Este cazul sa depun o nouă plângere?
Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2025
Jwjwj, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 18:05, 23 Ianuarie 2025
Buna ziua, da, ar fi cazul sa depuneti o noua plangere care sa indeplineasca conditiile legale pt a nu mai fi considerata petitie. Un avocat va poate redacta plangerea astfel incat sa nu mai aveti astfel de inconveniente.
Mulțumesc pentru răspuns!
Nu are relevanță faptul ca am depus deja o sesizare pentru același lucru?
Unde este cel mai indicat sa o depun pentru o demarare mai rapida a anchetei?

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, da, ar fi cazul sa depuneti o noua plangere care sa indeplineasca conditiile legale pt a nu mai fi considerata petitie. Un avocat va poate redacta plangerea astfel incat sa nu mai aveti astfel de inconveniente.

Discutati cu un avocat, trebuie analizata situatia in concret

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un avocat care ar trebui sa ma reprezinte - sfaturi? razzystefan razzystefan Buna seara Am depus o plangere personal la parchet S4 pe 17 oct. Am considerat ca va fi nevoie de un avocat care sa ma asiste la audieri la politie si ... (vezi toată discuția)
Am vreo sansa??? cipdy cipdy pe scurt lucrurile stau cam asa:acum un an si un pic am vandut prin intermediul unui site de licitatii on line un tv auto unui cetatean din Bucuresti (eu fiind ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala (14 zile de ingrijiri medicale) tavipanciu tavipanciu buna ziua.dupa cum suna titlul am o nelamurire.in februarie 2010 am fost lovit cu \"capul in gura\" de un sofer care initial era sa dea peste mine pe trecerea ... (vezi toată discuția)