Bună ziua
Pe data de 14 Ianuarie am hotărât sa depune o plângere penală pentru înșelăciune!
Am ales să merg la politia capitalei, acolo am dat o declarație cu privire la cele întâmplate care mi s-a spus ca se va înregistra drept petiție și voi primi răspuns în 30 de zile!
Voiam sa știu dacă aceasta este procedura normală, mis-a dat un număr de telefon, am sunat și mi -au spus ca s-a trimis la secția 8 pentru soluționare
Am mers la secție ieri dar mi-au spus ca dânșii nu au primit nimic și probabil este trimisă la parchet!
Am procedat eu greșit? Este cazul sa depun o nouă plângere?
Mulțumesc
Buna ziua, da, ar fi cazul sa depuneti o noua plangere care sa indeplineasca conditiile legale pt a nu mai fi considerata petitie. Un avocat va poate redacta plangerea astfel incat sa nu mai aveti astfel de inconveniente.
Mulțumesc pentru răspuns!
Nu are relevanță faptul ca am depus deja o sesizare pentru același lucru?
Unde este cel mai indicat sa o depun pentru o demarare mai rapida a anchetei?
Madalina Pascu a scris:
Buna ziua, da, ar fi cazul sa depuneti o noua plangere care sa indeplineasca conditiile legale pt a nu mai fi considerata petitie. Un avocat va poate redacta plangerea astfel incat sa nu mai aveti astfel de inconveniente.
Am vreo sansa???
cipdy
pe scurt lucrurile stau cam asa:acum un an si un pic am vandut prin intermediul unui site de licitatii on line un tv auto unui cetatean din Bucuresti (eu fiind ... (vezi toată discuția)