avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara, Într-un contract de împrumut cu o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara, Într-un contract de împrumut cu o persoană fizică, ...

Bună seara,
Într-un contract de împrumut cu o persoană fizică, am stipulat că în caz de litigiu, instanța competentă va fi aceea de la domiciliul meu, in calitate de creditor.
Nu mi-a rambursat banii
Pot să mă adresez instanței de la domiciliul meu, așa cum scrie în contract ?

Vă mulțumesc pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:03, 25 Ianuarie 2025
Da, puteti promova actiunea la instanta in raza careia aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditare societate rody16 rody16 Buna ziua in cazul unui asociat unic intr-o societate comerciala cu raspundere limitata , poate acesta imprumuta firma cu o suma mai mare pentru o ... (vezi toată discuția)
Creanta persoana fizica Radu89 Radu89 Buna ziua. Am imprumutat acum 10 luni o persoana fizica cu o suma importanta de bani(precizez ca am semnat si un contract) dar persoana in cauza nu mi-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am acordat un împrumut fara dobanda unei persoane ... sbpackard170 sbpackard170 Bună ziua, Am acordat un împrumut fara dobanda unei persoane din Buzau in august 2023 si nu mi-a restituit banii. Am incheiat atunci un contract doar intre ... (vezi toată discuția)