avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indiviziune.Pe un titlu de proprietate sunt trei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indiviziune.Pe un titlu de proprietate sunt trei persoane toate ...

Buna ziua.Pe un titlu de proprietate sunt trei persoane toate decedate.
Cum se poate face iesire din indiviziune,avand in vedere ca toti mostenitorii sunt de acord cu procedura de iesire din indiviziune?Facem mentiunea ca pentru acest act de proprietate nu exista acte de mostenire,deci nu s-au dezbatut mostenirile pt fiecare proprietar decedat.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 12:40, 27 Ianuarie 2025
Buna ziua

Trebuie dezbatute succesiunile dupa cei decedati. Apoi mostenitorii vor deveni proprietari si vor putea face iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate -3 mostenitori decedati mihaela197 mihaela197 Buna ziua.Pe un titlu de proprietate sunt trecuti 4 mostenitori;3 dintre ei sunt decedati .Cine trebuie sa detina titlul de proprietate ? (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma decesului tatalui meu a ramas un titlu de ... crisapi crisapi Buna ziua! In urma decesului tatalui meu a ramas un titlu de proprietate, pentru un teren, pe care sunt trecuti 5 frati. Toti cei 5 proprietari din titlu sunt ... (vezi toată discuția)
Deschidere mostenire LUMITM LUMITM Ar trebui sa deschidem succesiunea in urma decesului bunicii mele, suntem 5 mostenitori dintre care 4 doresc deschiderea succesiunii iar unul dintre cei cinci ... (vezi toată discuția)