avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Am cumpărat un apartament în rate de la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Am cumpărat un apartament în rate de la dezvoltator. ...

Bună ziua. Am cumpărat un apartament în rate de la dezvoltator. Am plătit în avans o sumă . Se poate face rambursare cu toate ca în precontract nu e specificat?Dnul mi-a făcut recalcularea și a scăzut avansul din suma totală cu dobândă.E normal așa?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce nu scrie în contract nu e aplicabil. Orice modificare se face prin acte adiționale. Cât privește modul de calcul, dacă vă avantajează, adoptați-l, dacă nu propuneți dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti cu contractul la un avocat, nu putem sti asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda datorata bancii in cazul platii anticipate ioanamihaela ioanamihaela Am platit anticipat un credit luat in iunie 2006 la una din bancile mari care detine un record de clienti nemultumiti. Am constatat ca dobanda incasata pana ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare- modificare suma convenita bogdan1709 bogdan1709 In urma cu 10 luni am semnat un precontract de vanzre cumparare cu un dezvoltator cand blocul de locuinte era la stadiul de fundatiei, convenind un pret. La ... (vezi toată discuția)
Cost total credit C.Marian C.Marian in actul aditional (cu care nu am fost de acord) \"costul total al creditului pentru imprumutat calculat la data semnarii prezentului act aditional este in ... (vezi toată discuția)