avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara. Soțul meu este arestat in Germania de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara. Soțul meu este arestat in Germania de 2luni fiind ...

Buna seara. Soțul meu este arestat in Germania de 2luni fiind acuzat de tentativa de omor. Precizez ca victima a iesit din spital. Are sanse sa scape de inchisoare?
Cel mai recent răspuns: Roberta x , utilizator 23:36, 27 Ianuarie 2025
Buna ziua

Putin probabil daca are deja 2 luni de arest.

Cel mai bine e sa discutati cu avocatul lui care va poate da mai multe detalii.
Va fi anchetat si judecat conform codului penal german.
Are nevoie sa fie aparat de un avocat din Germania.
Mulțumesc de răspuns. Sper sa nu il închidă...

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Putin probabil daca are deja 2 luni de arest.

Cel mai bine e sa discutati cu avocatul lui care va poate da mai multe detalii.

Am pus avocat dar așteptarea asta e grea..... Problema este ca nu a fost singur si e cam complicat....

Dapix a scris:

Va fi anchetat si judecat conform codului penal german.
Are nevoie sa fie aparat de un avocat din Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor valy_gaby94 valy_gaby94 Tentativa de omor, victima in stare critica, transportata la spitalul judetean, care , dupa ce il tine in stare tot mai grava,dupa 6 zile il trimite la Iasi( ... (vezi toată discuția)
Am fost injunghiat. shep shep @.Am fost injunghiat de un nenorocit dupa ce am sarit in ajutorul unui prieten.S-a intamplat acum o saptamana si ceva cand cel care m-a injunghiat a venit ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor ContSters209658 ContSters209658 O prietena a fost acuzata de tentativa de omor. As dori sa stiu daca poate scapa doar cu suspendarea sau care poate fi pedeapsa minima pentru aceasta ... (vezi toată discuția)