avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara!Vă rog frumos să răspundeți dacă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara!Vă rog frumos să răspundeți dacă știți careva. ...

Bună seara!Vă rog frumos să răspundeți dacă știți careva.
Fratele meu a avut accident acum 7 ani unde a avut 2 fapte.
Ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, iar masina pe care o conducea numai avea asigurare.
Expirase înainte cu o seara de accident.El a avut dovada cât sa ajunga cu mașina acasă după nu a mai condus nici în momentul de fata și are 7 ani de la accident
I se cere ladaune morale suma de 900 de mii de euro.
Noi lucram în agricultura
Ce se va decide oare în legătură cu suma? Va plăti toată viața?
Va rog măcar sa aflu odată ca da va plăti sau nu fiindcă noi familia suntem stresați mereu, ne gandim.
Dacă cineva s a confruntat
El vorbește cu avocata da nu prea pune întrebări.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 16:07, 29 Ianuarie 2025
În afară de condamnarea pe care o va primi, va fi obligat și la plata de daune morale în cuantumul stabilit de instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier soldat cu o victima saf1988 saf1988 Salutare tuturor! Am o mare problema si mi-ar fi de ajutor daca m-ati putea lamuri careva cat de cat...In data de 4 ianuarie am avut un accident rutier. Am ... (vezi toată discuția)
Anulare permis ptr ucidere din culpa remusstoian80 remusstoian80 am avut un accident de circulatie soldat cu moartea victimei.accidentul s-a produs din cauza ca s-a rupt puntea spate a masinii,am derapat si am lovit victima ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi bune :(( Boia Luminita Boia Luminita nu am reusit sa gasesc un avocat care sa ma poata ajuta cu niste sfaturi. Acum cateva saptamani am avut un accident de masina in urma caruia o persoana a ... (vezi toată discuția)