avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intenționez sa deschid o florărie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intenționez sa deschid o florărie

Bună ziua!
Intenționez sa deschid o florărie, dar nu am cunoștințe în ceea ce privește documentația necesara, ordine în care trebuiesc făcute, trebuie sa am deja spațiul necesar? Ce forma juridica sa înființez, SRL sau II?
Cine m-ar putea ajuta, la cine as putea cere îndrumare în tot ceea ce reprezinta și implica deschidera unei astfel de afaceri?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:35, 29 Ianuarie 2025
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
O intreprindere individuala cred ca va este mai la îndemână și referitor la procedura de infiintare la Registrul comertului, inregistrare la finanțe dar și apoi în timpul anului va va fi mai simplu cu evidenta contabila și raportarea anuala a venitului și impozitului catre anaf.
Sediul în acte îl treceti la adresa de domiciliu din buletin și punctul de lucru la adresa unde veți presta efectiv activitatea.
La Registrul comertului au un birou la care dacă apelați contracost, va ajuta di cu completarea actelor pentru înființarea I.I.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mini-afacere pe internet hancock hancock Salut, As vrea sa ofer un serviciu printr-un site pe Internet utilizand plati prin SMS. Din ce am mai citit sunt obligat sa devin PFA sau sa infiintez o ... (vezi toată discuția)
Costuri înființare magazin second hand Babes Monica Elena Babes Monica Elena Ce suma este necesară pentru deschiderea unui magazin cu imbracaminte second hand ? (vezi toată discuția)
Comercializare decorațiuni handmade din boabe de cafea. sveta izbash sveta izbash Buna ziua. Fac decorațiuni handmade din boabe de cafea - copăcei, căni decorate, etc. Vreau sa le vând în magazine. Adică să pot face contracte cu ... (vezi toată discuția)